kommer aldrig iväg

  2011-11-25 / 15:45:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tänk att man har tusen saker att göra innan man ska åka jämt... pussst!!!

!

  2011-11-25 / 13:16:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Riktigt bra låt!

Åkersberga i helgen !

  2011-11-25 / 12:57:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fy fan vad trött jag är , inte van att jobba dygn heller :/ ! Har ju sovande jour men man sover ju inte helt fullt ut . Ska försöka hålla mig vaken nu så jag kan sova i bilen , för jag ska till ÅKERSBERGA och hälsa på min underbara familjen Holmstenarna :) Whiii whiii !
Har inte varit och hälsat på dom sen i början på Juni så det är dags nu . Ska bli jätte trevligt att träffa alla . Älskar min familj så mycket, och saknat dom som en tok. Får se om jag bloggar i helgen . Ska försöka iaf. Nu är det bara invänta min älskling så vi kan åka snart :)
Puss & Kram

jobb

  2011-11-24 / 08:55:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jaha då ska man jobba dygn för första gången , Känns konstigt att åka hemifrån nu sen kommer man inte hem förns imorgon . Men jag har sovande jour i 7 h  iaf. Jaja det går säkert bra !

Thailand

  2011-11-23 / 17:15:05 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
Som det flesta vet så ska jag , Pontus, Alexandra och Christian till Thailand den 2 mars -29 Mars !

Och det ska bli helt underbart att åka dit . Vi flyger ner till Krabi sen stannar vi nån natt i Ao nang sen får vi se vart vi tar vägen . Ställen jag vill besöka är Phi phi Island & Kho lanta . Är det nån som kan ge nåt ställe i förslag att åka till ? I mars i år var vi där med Pontus föräldrar och Pontus syster Cissi med hennes kille Gustaf . Då åkte vi runt . Vi var i Ao nang , Phi phi Island , Kho Kradan åter i Ao nang sen sista dagarna var vi Bangkok! Det var en helt underbar resa så det ska bli jätte kul att åka tillbaka till Thailand. Här är lite bilder från Thailand från Mars .


















































Älskar dig

  2011-11-23 / 15:12:19 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Du är det bästa som finns ! Älskar dig Pontus så mycket .


Helgen

  2011-11-20 / 21:35:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I fredags slutade jag på Norden för ett bra tag . Väldigt blandade känslor . Släppte än tår när jag slutade jobbet . Jag ska vara på Verkstadsgatan och jobba till 4 Mars . Och det är ett gruppboende . Och det ska bli skit kul men alltid lite läskigt att börja någon ny arbetsplats ! Men rädslan försvinner nog när jag väl kommer dit .
Men åter tillbaka till fredagen , Så var jag på Julfest med personalen på Norden och det var en skit rolig kväll men tipspromenad , charader , go mat och en hel del skratt . Kommer sakna dom otroligt mycket. Puss påer på NORDEN , bättre arbetskamrater kan man inte ha <3
Bilder från personalfesten!

Och Lördag när jag vaknade då mådde man som man förtjänade . HUVUDVÄRK ! Det var bara att ta 2 alvedon och frächa till sig för jag och Pontus skulle ju till borlänge och handla ny Kamera och ett ps3 .
Och det vart en Canon IXUS 115 HS
Skönt med en ny Kamera :)

Sen spenderade jag lördag eftermiddag med dom underbara Alexandra och Christian . Och Christian visade mig nån ny app som jag tog hem och den var ju skit kul . Så vi satt där hemma och drack kaffe och spelade in klipp på nya appen Talking funny mirrors. Riktigt roligt :)


Lördagkväll så var vi hos Erik och Mari och spelade spel och drack lite vin . Trevligt :)
Söndag , vaknade av att jag var riktigt nervös för imorgon (nya jobbet) . Men endå längtar jag så mycket :)

PUSS!






Ny låt med Swedish house mafia . Så jävla BRA!!!

Underbara <3

  2011-11-17 / 22:34:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag är så stolt över att vara storesyster åt mina älskade syskon som betyder så mycket för mig . LOVE YA !!!


Min underbara syster Elin


Min fina syster Erica


Min söta lillasyster Felizia


Min älskade bror Johan


Min fina bror Linus


Min goa goa bror Tim


Händelserik dag för mig

  2011-11-17 / 21:01:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag har man jobbat hela dagen och då menar jag hela dagen (7-20.30) Och fick reda på att jag ska börja på ett annat jobb från och med Måndag. Det ska bli kul :)  Men har lite ångest att lämna mina arbetskamrater på Norden :(
Men idag kom mitt packet med kläder som jag beställde på posten . Ska hämtas på Ica i långshyttan , ghhhaaa tänkte jag , dom stänger ju klockan 20.00 och jag slutar 20.30 i hedemora . Synd för mig . Får hämta det imorgon då. Imorgon är det Julfest hos en jobbarkompis (bästa Malin). Så vi har beställt mat från haggårdsköket och sen blir det vindricka hela kvällen lång med arbetskamraterna . :) Ja och föresten så fick jag stressa som en idiot idag på min rast för att hinna med systemet och en julklapp till julfesten . Det vinet jag ville ha hittade inte jag så det var bara att köpa det gamla hedliga Masi ! Sen skulle jag handla en julklapp som sagt till julfesten . Hade 5 minuter på mig att handla för 100 kr . Det är ju lätt , eller inte!

16 November

  2011-11-16 / 18:44:36 / Allmänt / 2 KOMMENTARER



Jag är så otroligt trött nuförtiden. Känns som jag har grus i ögonen hela tiden. Det måste vara hösten .Mörkt och jävligt! Usch och blä ... Längtar till sol och värme . Tur man ska åka till Thailand den 2 Mars och vara bortrest i 4 veckor med min sambo Pontus och Alexandra och Christian . Vi har bara bokat flygstolar ner till Krabi , sen får vi se vart vi tar vägen där nere . LÄNGTAR!

Ikväll har jag egentid hemma för Pontus är hos Jocke och spelar nåt tvspel . Så jag har gjorde middag för en person och slog på Gossip girl och myste ner mig i soffan ! HÄRLIGT . Nu är kaffet klart ! hej då






Ny Favoritlåt!

15 November

  2011-11-15 / 13:16:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Är ledig idag och ska bara ta det lugnt och kolla lite på mina serier jag följer (90210, The Vampire Diaries ). Jag shoppade lite på Nelly igår . Behöver en ny vinterjacka och jag tycker den var jätte fin :) Så vart det en tröja och ett linne också .



Jaha , då har man skaffat en blogg

  2011-11-15 / 12:55:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Min blogg kommar att handla om mitt liv och tankar om saker och ting .
Kanske inte bloggar varje dag , för så mycket händer det inte i mitt liv :)
Men så ofta jag kan iaf!


Välkommen till min nya blogg!

  2011-11-15 / 11:22:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER