resfeber

  2012-02-29 / 09:30:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu börjar få sjukt mycket resfeber. :) Känslan att vi åker om 2 dagar är helt sjuk bra känsla. Ska iväg och jobba mitt sista skift som är ett dygnsskift . Sen är det FAN semester enda till 2 april . HÄRLIGT! 4 veckor i Thailand . Bara sola bad och ha det underbart . Såg kort på Pelle min katt på facebook , han verkar ha det underbart hos min bror Tim och hans rumkompis Sebbe. Vi var där och lämnade Pelle och Molly igår och kollade in deras nya lägenhet , Fi faan vad fin lägenhet . Vart rätt avundsjuk . Saknar katterna redan. Så tomt här hemma utan dom.
Igår storstädade vi huset , så det är så rent hemma. :)
Nu ska jag iväg och jobba ! PUSS!

lägger in musik

  2012-02-27 / 12:15:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sitter vid datorn och lägger in ny musik på min Ipod . Så har man lite musik och lyssna på när man åker färja eller när man ligger och solar :)

film mys trodde jag

  2012-02-26 / 20:52:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag och Pontus skulle kolla på film och slog på Final Desination 5 , och sa till varandra att det är ju ingen flyg krasch med i denna film för det hade vi ju sett i trailern . Många scener som man hållde för ögonen. Men sen skulle filmen nästan sluta och då kommer självklart ett flygplan scen med och jag och Pontus tittade på varandra och sa VA FAN!
Självklart ska ett plan vara med i denna film. Dom lyfte och kraschade . Jag som är skit flyg rädd . Känns inte bra nu när vi ska flyga på fredag . Jaja nu ska jag lugna ner mig och kolla på Big brother liven .


lördagkväll på jobbet

  2012-02-25 / 21:51:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sitter på jobbet och har jobbar dygn. Kollar på melodifestivalen alldeles själv . Så tråkigt att sitta själv och kommentera låtarna. Danny och Axel var mina två favoriter . Danny säger bara wow vilken bra låt och vilken show. Men att inte Axel ens gick vidare tycker jag är konstigt .

Börjar få resfeber för Thailand nu , Nu är det fan nära. Och man är samtidigt lite stressad också , man ska hinna så mycket innan man åker. Det blir skönt när man sitter på arlanda med en öl i handen !

Nu ska jag lägga mig för min sovjour.

Godnatt och PUSS!

Trött tröttare tröttast

  2012-02-25 / 13:44:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Usch och blä vad seg jag är på jobbet. Men hade det jätte kul igår. Saknar Norden personalen . Var på en och en halv igår också och träffade många man kände igen . Det var kul det . Oftast när man går ut i hedemora så brukar jag inte känna så många men igår så var det än del :) . Dags att fortsätta jobba nu! Ha en trevlig helg allihop . Puss!


Ute med världens bästa gäng

  2012-02-24 / 22:32:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har det skit kul med Norden personalen. Vi tackar av den bästa chef vi har!!! Ludmilla ! Vi var på akropolis och åt mat och nu är vi på kingen och har skit kul


äntligen en vecka kvar

  2012-02-24 / 07:29:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu ska jag iväg och jobba 8-16.30 pass , Sen blir det hem till Sanna och ta mig en öl innan vi ska ut och äta med Norden personalen , Chefen där (Ludmilla) ska nämligen sluta så vi ska tacka av henne ikväll. Men det blir lungt för mig ikväll för jag ska upp imorgon och jobba dygn, och jag vill inte vara för dålig på jobbet. Tidig kväll som sagt.
Nu om en vecka så åker vi till Thailand, resan som jag har trökat ut er som läser mina statusar på facebook eller här på bloggen. Men gud vad jag har längtat ! Komma bort från vardagen. Tänk er , aldrig laga mat , bäddar aldrig sängen och slipper städa . Bara sätta sig vid ett bord och få allt serverat . Lämna hotellrummet med obäddad säng , kommer tillbaka så är det städat och nybäddat med nån svan på sängen av lakanet :) ! HELT UNDERBART!
Nu kommer Agneta som jag ska åka med in till stan! Ha en trevlig helg allihopa!

Puss!

Big Brother

  2012-02-23 / 15:00:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag hade tänkt blogga om Big brother 2012 idag .

Jag älskar att big brother har börjat igen , I söndags satt jag i soffan och kollade på mobilens klocka hela tiden och bara väntade på att det skulle börja nån gång :) Klockan slog 21.00 , slog på tv11 och bara höjde volymen och tänkte "äntligen får man börja gnälla på lite människor igen" hahaha...
Det värsta jag vet när folk säger att dom inte alls kollar på big brother men kommer till jobbet eller så fikar man med dom och säger åh Hanna i big brother är si och så och Petronella är si och så. Hur fan kan dom veta så jävla mycket om big brother om dom inte tittar på det pogrammet. hehe :) Erkänn istället att du kollar på det säger jag! Igentligen skulle jag vilja ha 24-7 men som sagt som ni vet ska jag till Thailand en månad så då är det onödigt att köpa den tjänsten.

Lite vad jag tycker om deltagarna:

Sipan : En förortskille som inte har märkts så mycket än . Han smälter in bara

Annica: Söt tjej , men vill höras lite förmycket bara

Hanna W: hahaha Hanna Widerstedt, hatade att hon skullle in i huset , första kvällen var hon asjobbig . Men på något konstigt sätt så börjar gilla henne . Jag tror hon inte är sig själv på bloggen hon bara kör ett skådespeleri för att få så många läsare så fort som möjligt . Det lyckas hon med iaf. Men om hon skuklle vara som hon är i på bloggen då är hon inte klok i så fall. Men det kommer bli kul att följa henne i big brother.

Hanna J: Jag gillar inte henne, tål inte se henne i tv. Jag vet inte varför men NEEJ jag gillare inte henne. Vad ska hon göra för kul inne i big brother . Ingen speciell personlighet , ser alldaglig ut . Allmänt tråkig !


Tenny: Så mysig kille, han har inte utmärkt sig så mycket än , men han är nog rolig att följa i programmet.

Jessica: Hennes mun går i ett ! Bara allmänt jobbig . SÅ JOBBIG ! Hoppas hon åker ut snart.

Jimmy: Så stabil kille tycker jag , Jag gillar han .Har fötterna på jorden .

Kija: Tycker hon är lite små jobbig , ska ta hand om allt och alla hela tiden . Hon hörs hela tiden tycker jag . Tar lite för mycket plats.

Marcel: SNYGGINGEN i huset . Han älskar att spekulera allt i huset . Och han är så misstänksam hela tiden . Men han vågar lite . Det var ju han som tryckte på RÖR EJ knappen först . Charmören .

Hanna R: Inga kommentarer än om henne. Tycker inte att man har fått sett nån speciell sida av henne än

Joe: Man älskar hans brytning med han hesa röst . Haha . Han verksar som en skön norrlänning

Petronella: Vill jag älska henne eller tycker jag allmänt inte om henne . Jag vet faktiskt inte om jag ska vara ärlig

Amandus: Husets sötnos, sjukt snygg klädstill har han ! Gillar han.

Camilla: Man vet inte så mycket om henne än . hon märks inte så mycket .



Sen kommer det väl in 3 stycken till i huset .









känns som våren på väg

  2012-02-23 / 10:31:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vilket väder det är ! Det ska ju vara snö i decemeter och -20 grader och man ska frysa som fan . Så vill jag ha det när man ska åka till Thailand. Det posetiva med detta väder är att det 8 grader varmt och strålande sol är att man får mer lust att ut och gå då :) .
Igår åkte min kära vän till Thailand. Hon ligger väl på Koh saumi och solar och har en chang öl i handen nu . Härligt härligt . Men SNART är jag där också med min Chang öl på stranden . Fredag den 2 Mars då fan åker vi , som vi har längtat . Bokade resan i sommras med våra vänner Alexandra och Christian.

Alexandra och Christian , Lärde jag känna i sommras , när jag bjöd hem dom till oss på grillning innan 80- tals festen på klippan . Pontus har väl känt dom lite men vi har aldrig umgås med dom . Bara hälsat på varandra på ICA eller pratat med dom på brukets dag . Men Iaf, Jag kände att det klickade på en gång den kvällen. Helt underbara människor. Lättsamma och otroligt roliga att umgås med . Vi umgicks med dom hela sommarn . Grillning , UVBERGSVIKEN med deras båt . En riktigt rolig sommar . Vi bestämde oss för att åka till Thailand ihop . Och det gör vi alldeles jävligt rätt i . Riktigt bra vänner . Ett plus att dom bor ju i Långshyttan också . Hehe .



Klippan festen i sommras

 

Längd :51 cm Vikt : 3 289 gram , EN PRINSESSA ÄR FÖDD IDAG. Historia !

 


wow vilket fint väder

  2012-02-20 / 09:52:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag när jag satt på trappen på förmiddag och bara njöt av det fina vädret! Önskar jag kunde gå ut och gå men jag ska iväg och jobba dygn. Hoppas det är lika fint väder imorgon för jag går av mitt pass klockan 9.30 , och då har jag hela dagen på mig att gå ut och gå :) .


I lördags så var vi hos Sofia och Erik och hade det jätte trevlig/rolig . Det var så länge sen vi umgicks med dom .
Dom bjöd på jätte god mat . Efter middag kollade vi på melodifestivalen och det var skit dåliga bidrag . det enda man kunde lyssna på var Matthias låt och den gick inte ens vidare .


Skit melodifestivalen! Tir Loreen och dead by april är i final iaf.


Sen hade vi allsång hela kvällen/natten . Gick igenom hela spotify kändes det som :) hehe . Hade iallafall en skit roligt. :)
Sofia och Erik åker till Thailand på Onsdag , och då kändes det långt med 2 veckor kvar till våran resa, när deras resa var så snart . Men den dan jag åker vill jag helst att det ska vara -25 grader och det blåser snöstorm . Så det känns det bättre att åka , än att det ska vara som idag -1 och strålande sol .






PUSS!

På väg

  2012-02-18 / 13:52:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är vi äntligen på väg till Avesta whiiihooo :)


Avesta

  2012-02-18 / 11:19:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag så krånglar tvätt maskinen , jävla skit . Den tömmer inte ut vattnet . KUL!
Tur man ska till Avesta och umgås med Sofia och Erik idag . Det var skit länge sen vi var och hälsade på dom , tror det var i sommras sist . Så det är på tiden nu . Det kommer bli skit kul att umgås med dessa underbara människor.

städa blääää...

  2012-02-17 / 13:02:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag ska det tydligen vara en städ dag har jag bestämt , vill inte . Men har jag planerat in det idag så är det väl så! usch och blä. Tur man ska till Avesta imorgon ooch dricka lite vin med helt underbara människor .
Lär väl sätta igång ! Tar mig en cigg jävlel först och en... ;)



Föresten är det okej om jag tar mig en öl under tiden jag städar?      ;)





och en till sak Grattis till mig själv på namnsdagen , hurra världens bästa namnsdag ! :)




Bitter fitta

  2012-02-16 / 14:01:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det är jag idag!

Hur kan små saker reta upp en som bara den ? Man borde bara ta en det i ena örat och ut i andra ! Nej men allt jävlar stannar kvar där inne. Och så exploderar man för ingenting . Tips?                                             nähäp !
Jag är nog ingenting att bråka med idag . :)

Längtan

  2012-02-15 / 22:00:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



Nu är det bara två veckor kvar sen åker vi till Thailand


gamla godingar (barndomstiden)

  2012-02-15 / 13:30:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Här kommer lite låtar som man har lyssnat på i sina tid !

7 år gammal stog man vid spegeln med micken (hårborsten) och bara älskade dom


Lika så med den här låten


Sen började man lågstadiet och bara älskade Ace of Base , Mamma hade dom på kassetband i bilen och vart tvingad att lyssna på dom varje gån vi åkte bil hahaha !


Mellanstadiet började och discon i skolan var det bästa man visste


Och så älskade man Nirvanna


Och Shaggys låt Boombastic


Flyttade till skogås i klass 6 och upptäckte BACK STREET BOYS, min första kärlek ! Man klippte ur tidningsklipp på dom och samlade allt i en skokartong .Hade afficher tapetserat i rummet med dom. Lyssnade på dom i flickrummet och grät av lycka när man lyssnade på dom . Var på konsert och fick skrika av chocken när man såg dom live . Alla kärlek till dom som gjorde detta år till ett lyckligt år !


Började högstadiet och upptäckte modekläder , smink , killar ! Satt mycket hos Anna G och lyssnade på fjortismusik innan vi skulle ut och göra stan :)


Sen kom raparen Petter och man bara älskade att lyssna på han


Och man bara älskade Eminem och det var helt fantastisk konsert i Globen var på med Annika


Lyssnade mycket på Bomfunk mc också . Spelande sönder deras skiva



Och så upptäckte man 666! Och mamma hatde när man spelande skivan på högsta volym i flickrummet



dö längtan

  2012-02-15 / 13:27:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Igår var vi på bio i falun med älskling, Christian och Alexandra , och kollade på En gång i Phuket. Och den var väl sådär roligt . Gick att titta på men hade för mycket förväntningar på den filmen. Men när man såg stränderna i Thailand så längtade jag sjukt mycket dit , tur mans ka dit om 2 veckor . men i mitt huvud har jag redan gått på semester för jag har ingen motivation på jobbet. VA FAN! kom igen SANDRA känner jag. kämpa kämpa. Snart så åker du . Men endå känner jag att 2 veckor är en evighet just nu.

Men jagfår hitta på saker om dagarna så det går fort . Imorgon ska vi till Jonna & Daniel och hälsa på, det ska bli så TREVLIGT :D .
Och på lördag ska vi till Avesta till Sofia & Erik och sova kvar där tills på söndag så det ska bli så kul att träffa dom , och dom åker till thailand på Onsdag dom jävlarna . härligt härligt .

Nej nu lär jag ta och jobba igen  "pust" "suck"

PUSS!
 


Jag i Thailand förra året


Lördag

  2012-02-11 / 14:38:30 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Börjar med en bastu med öl





Sen blir det tacos



Efter det blir det melodifestivalen

 

MED:

Lina:

 

Daniel:

 

Pontus:

 

och självaste jag:

 

Hoppas alla får en trevlig lördag kväll för det ska jag ha . PUSS!


Twilight

  2012-02-09 / 22:43:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Älskar filmerna ! Kollade på Breaking dawn part 1 idag . Grät igenom hela filmen tror jag. Helt underbar film . Längtar så sjukt mycket till Part 2 kommer på bio i november? tror jag .




PUSS!

ledig dag

  2012-02-09 / 22:33:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



Mina nya två linnen som jag har inhandlat :)




Idag har jag tagit det lugnt , suttit på trappen ute med en kopp kaffe i det fina vädret ute . Sen gick jag över till Alexandra och fika lite , alltid lika trevligt :)
Och idag provad jag lite kläder hemma som jag ska med till Thailand , MEN , Några av mina shorts var ju för STORA , illa , illa. Men det var väl positivt på ett sätt för jag har ju gått ner några kilo :D . Nu ska lägga mig för imorgon jobbar jag dyngs skift . Och på lördag ska jag och Pontus till Daniel och Lina och hälsa på . Det var länge sen . Så det ska bli jätte roligt :)


Stockholm

  2012-02-07 / 08:49:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I fredags så åkte vi ner till Stockholm för att umgås med familj och vänner .
På fredagen på jobbet så läser man stora repliker i Aftonbladet att kör inte bilen idag i stockholmsområdet.
MEN VA FAN tänkte jag . Nhä vi har planerat att åka ner så nu åker vi endå . Körde sakta hela vägen för det var ju snorhalt på vägarna. Hade P3 på radion i bilen och trafiknyheterna kom på hela tiden. Men va fan folk kan ju inte köra bil, snorhalt ute men dom kör ju som idioter iallafall . Inte konstigt att det blir olycker. KÖR EFTER VÄDERLAG!
Skitsamma , vi kom fram till Åkersberga till min älskade familj där nere . Vi åt tacos och myste i soffan hela kvällen. På lördagen så vaknade jag och tittade ut och det var strålande väder ute och vart jätte sugen på att gå ut , men tempen ute var ju -23 C . "Nhä jag stannar inne" Tog kort på det fina vädret istället .
Lördag eftermiddag åkte vi till Chrille och Sara . Tog det lugnt en timme där hemma sen åkte vi till Pierre som fyller år. Åt god tårta och goda snittar . Hade det sjukt kul där hemma . Träffa massa härliga människor ! :)
Söndagen när vi har vaknat kom Matte dit och skulle äta brakfrukost med oss :) . Chrille och sara gjorde sjukt god frukost (Amerikanska pannkakor med lönnsirap , äggröra, becon , Yougurt, flingor , frukt , surdegsbröd, juice, kaffe mm..) Riktigt mysigt tycker jag när man sitter ihop med sina vänner och äter frukost ihop . Dagen börjar så BRA. Elin och Pierre kom och då åt vi pizza och alla låg utsprida överallt i vardagsrummet och kollade på Sällskapsresan S.O.S , Trevligt avslut innan man åker hem. saknar dom redan . men får träffa dom i vår igen . Då blir det uteserveringar på Medis för hela slanten .
Här kommer det lite bilder ifrån helgen :

I Åkersberga utanför sovrummet:
image description


I Åkersberga utanför vardagsrummet:
image description



På väg söder ut i stockhol till Chrille och Sara:


Pierre fyller år :



Jag och älskling:







































Tack för en trevlig helg. PUSS!!




Vinterlandet

  2012-02-04 / 10:33:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hur mysigt som helst att vakna till detta vinterland i Åkersberga . Nu sitter jag med en kopp kaffe i soffan och myser av det fina vädret .