Jobbar

  2011-12-30 / 22:31:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jaha då ska man jobba hela helgen , blääää.. men jag har haft sån tur alla andra år och vart ledig , men inte i år . Nu jobbar jag dygn och går av imorgon bitti (lördag) så då ska väl jag och älskling äta något gott på kvällen sen när Alexandra och Christian slutar eftermiddagspass så går vi hem till dom på långfika och öppnar en champange på tolvslaget . Sen blir det hem och sova för jag ska upp och JOBBA klockan 8 - 21 ! Så det blir en lugn nyår i år . Men mysig :) Jag tänkte kanske man skulle hitta på något roligt på trettondagsafton istället . Nåt roligt kan man väl hitta på . Ha ett gott nytt år mina vänner ! Och jag tänker extra på dom i stockholm som vi skulle ha firat med . Hoppas ni får en toppen nyår . Puss!


Julen

  2011-12-27 / 20:40:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Julhelgen har vart underbar!

På Fredag förmiddag så kom Pappa, Cina & Elin hit till mig & Pontus . Åkte in till Hedemora och handla lite julklappar och julmat . Träffade Frida , Michaela på mur och kamin gud vad roligt det var att träffa dom , det var så länge sen sist . Vi åkte hem och tog oss lite vin och då kom Erica och Chris :) . Då började vi klä granen , den vart så himla fin! Men kul som bara den var det att retas med Pontus och Cina som tappade helt kontrollen på julgrans klädning när jag och mina fina systrar börja retas med att lägga oss i :) Jag fick höra att jag kunde lika gärna gå för du kan ju inget om julen (skämt samt ) av min älskling! Då vart det ännu roligare att retas. Sen kom mina svärföräldrar (Peter & Agneta) och Pontus syster Cissi och hennes kille Gustaf och deras fina hund fenix, och skulle få lite glögg och skinksmörgås . Riktigt trevlig kväll !
Lördag , ääääännntttllliiigggeeeen JULAFTON :) Hade en mysig julmorgon ! Slog in det sista paketen Jag och Pappa hade teamwork och dukade fram all mat :) Mat ,Vin , Kalle Anka mys vid tven . Senare så kom en grym grymt skön Tomte :) Vi skrattade så jäka mycket för han var lite fräck i munnen hela tiden . Fick underbara julklappar .
  • Channel rött läppstift
  • Nagellack
  • Everest resväska (till Thailand)
  • Gjutjärns gryta
  • Fickpengar (Thailand)
  • Brun skinnjacka till våren (skitsnygg)
  • Vem vill bli miljonär boken
  • Sänglampa
  • Och en massa kärlek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juldagen så åkte familjen min hem. Och jag klädde om till lite party . Åkte in till jenny och drack lite öl med Jenny , Alexandra , Hanna och Evelina och hade lite tjejsnack . och det var skit roligt där ! Tack tjejer för en trevlig kväll. Sen gick jag till Chrille Westman och där träffade jag alla min vänner som jag har saknat GRYMT mycket ! Skit kul där . Sen stog man i kö utanför hotellet i 45 minuter och jag trodde jag skulle kvävas . Vad är det för fel på människor alla bara trycker på . Och vakterna gjorde ju ingenting tyckte jag . Äntligen inne . Drog till baren på en gång . Upp på dangolvet och dansade hela kvällen . Det var länge sen man var ute och dansade sådär! :) Så jävla rolig kväll . Tack för man har så jävla grymma VÄNNER!

 

 

 

 

 

 

 


10 årsdagen

  2011-12-21 / 11:26:12 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Idag var det 10 års sen Pontus kom till mig på busshållplatsen vid centrumrondellen i Hedemora och skulle följa med mig hem . Han var så fin , vacker och så varm. När jag såg han ville jag bara kasta mig i på han och krama om honom. :) Men det fick vänta ... Kommer aldrig glömma den dagen när vi var i mitt tonårsrum och låg och kramades hela kvällen . Nu är det 10 år ihop och åren blir bara bättre och bättre ihop.
Jag älskar dig otroligt mycket älskling . Du är min bästa vän och min livspartner . Kan inte tänka mig ett liv utan dig.























Lite bilder på oss två under våra år ihop!

The O.C

  2011-12-19 / 16:39:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu har man sett första säsongen av The O.C igen . Åh fy fan vad sorligt det är sista avsnittet .
Men nu lär jag slå på säsong 2 :)


Färga

  2011-12-16 / 12:42:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu ska jag färga mitt hår så man är julfin i håret :) Passar också på att färga ögonbryna .

TRÖÖÖÖTT!!!

  2011-12-14 / 05:17:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har knappt sovit någonting inatt . Jag kommer vara dötrött på jobbet idag och så ska man jobba 8.30 -21.00 !

Gävle tripp

  2011-12-13 / 21:44:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nyss hemkommen från Cissi och Gustaf ! Det var en jätte trevlig kväll med thaisoppa med ett super gott vitt vin :) Sen vart det lussebulle med kaffe . Längtar redan tillbaka till Gävle .

Mums mums... Vin , Kaffe och lussebulle


Pontus visar upp det goda vinet vi vart bjudna på !


Jag och Fenix myser :)



Nej nu ska jag fortsätta med schemat som jag ska visa upp imorgon . Skönt när det är klart :)



Puss & Kram


Gävle

  2011-12-13 / 16:10:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu drar jag till Gävle än sväng och firar Cissi :)


Ego bild :)

Dagens låt

  2011-12-13 / 11:51:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Riktigt skön låt



Kläder

  2011-12-13 / 11:45:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Beställt lite kläder nu :)


Kjolen är från Nelly.com                                           Tröjan är från Nelly.com


Cardigansen är ifrån bubbelroom.se

Längtar till dom kommer i brevlådan nu :)

Fira Cissi

  2011-12-13 / 11:32:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag blir det städa hemma och sen ska jag kolla det sista på schemat som jag håller på att göra . Sen på eftermiddagen blir det åka till Cissi och fira henne :)

Michael Jackson - Immortal megamix

  2011-12-11 / 21:28:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Helt jävla underbar remix , man blir så glad och partysugen när man hör denna låt :)


Helgen

  2011-12-11 / 21:07:35 / Allmänt / 5 KOMMENTARER
I Fredags var jag och Pontus hos Jocke och Janina och åt middag och tittade på Idol ihop :)
Jag tyckte det var rätt person som vann , men jag gillar Robin också . Tyckte det var taskigt att juryn att ge han så dålig kritik på första låten han gjorde . Han blev så nerstämd av det , det märktes. Men åter till våran kväll då.
Pontus och Jocke gjorde maten medans jag och Janina fick sitta i soffan med ett varsit glas vin . LYX LYX ! Vi fick fläskfile , hasselbackpotatis och kantarellsås . Mums mums var det :)
Janina väntar på maten

Jocke ser nöjd ut


Kan man tro youtubeklipp som tittar på kanske eller är det mirrorsklipp hahahaha :)


I lördags så kom min fina vän Jonna och fikade hos mig . Åh det är alltid lika roligt att träffa min Jonnis . Magen bara växer och växer. Det är helt underbart . Så arg bara att jag missar första månaden av den lilla eftersom jag är i Thailand då . ! Men gud vad jag ska leta bebis kläder i Thailand . Och Grattis Emma för du ska bli gudmor :) Sen på Lördag kväll var vi hos svärföräldrarna och kollade på Så mycket bättre med dom och så var Pontus syster Cissi och hennes kille Gustaf där :) Det vart en tidig Lördagkväll ! Skönt

Min vackra Jonna!


Min fina katt Pelle , ville vara med när jag och Jonna fikade :)


Söndag så har jag bara städat hela dagen phu... Men nu till kvällen så är det kvällsmys med älsklingen min !

PUSS & KRAM




Bussen

  2011-12-06 / 19:08:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jaha då bloggar jag för första gången från mobilen . Idag har jag fikat med min älskade JONNIS . Och magen bara växer på henne och vackrare blir hon bara. Åhhh vad fin hon är. Vi har inte setts på jätte länge så det var jätte kul att träffa henne :) Sitter på bussen på väg hem och mys lyssnar på Boris & the jeltsins ! Det är skönt att åka buss tycker jag . Man får lite egentid . Tack och hej . Puss!


Saknar er

  2011-12-05 / 13:38:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Saknar er mina underbara vänner! Nu är det inte långt kvar till jag får träffa er Christian & Sara! :)


städa städa

  2011-12-05 / 13:18:37 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Idag ska det städas ..... Fy fan vad tråkigt!

Lördag

  2011-12-04 / 14:18:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I lördags som sagt var vi och fika lite hemma hos Pontus farmor på förmiddag och sen till Sanna och Sofi på eftermiddag. Sofi var så fin i håret , hon hade klippt sig och färgat håret mörkt . Se var vi bjudna till Alexandra och Christian på adventsfika. När vi kom hem till dom hade dom gjort om i köket lite och det var jätte fint! Vart bjudna på kaffe ur deras nya Kaffemaskin , gött gött . Sen vart vi bjudna på kaffe glögg och en SUPERGOD saffrans kaka som Alexandra hade gjort . MUMS ! Som vanligt pratde vi om våran älskade resa som vi ska göra ihop i Mars THAILAND . Alltid trevligt att umgås med dom :) Kvällen vart det film mys med hjäratat mit ! HÄRLIGA LÖRDAG

Riktigt god glögg


Sofi & Hannes som vi träffade idag


Jag & Pontus på väg till Alexandra & Christian på glöggfika


Lördagsmys

  2011-12-03 / 11:44:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag blir det att hälsa på lite hos folk på en kopp kaffe

Idol

  2011-12-02 / 22:23:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Robin och Amanda var gryma ikväll!! Och dom är i final !!!!

Robin


Amanda

Jobb helg!

  2011-12-02 / 08:48:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ska strax till jobbet och jobba dygn , så jag går av lördag förmiddag . Och då ska jag hem och kanske men bara kanske börja göra om i köket . Eller städa min gaderob (det behövs) ! Men vi är bjudna på glöggfika hos Alexandra & Christian på lördag . Det ska bli så trevligt . Sen på Söndag jobbar jag 8-21 . Så det blir bara att jobba då !
Hoppas alla andra får en rolig helg! Puss

Boris & the Jeltsins

  2011-12-01 / 11:57:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag lyssnar mycket på Boris & the Jeltsins och dom är helt underbart bra!



Här är en länk till deras skiva Oslagbart Matrial http://open.spotify.com/album/0RZ7UJ0XGTGxEf8at79nVc ! Lyssna!


Boris & the Jeltsins - Matrosen

  2011-12-01 / 11:26:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Härliga!

Besök

  2011-12-01 / 11:14:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Onsdag fick jag helt underbart besök av min Sofia . Gud vad jag har saknat henne . Har inte träffat henne sen i Juni . Så det var på tiden .
Min fina Sofia

Helgen

  2011-12-01 / 11:12:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I helgen var jag i Åkerberga och hälsade på min familj . En mysig helg :)
I Fredags så tog vi oss ett glas vin och myste i soffan hela familjen (Pappa,Cina, Erica, Elin , Chris, Pontus & jag)
Och i Lördags fick vi lov att lämna våran älskade missan till veterinären och avliva henne hon var 16 år och har inte ätit på flera dagar . Så jobbigt :( Men hon sover gott nu .
Sen åkte vi till dea kalejs , Pappa och Robbans galopphäst . Riktigt fin häst ! Sen var vi i Täby centrum och shoppade. Älskar att shoppa . Jag handlade en vit skjorta på bik bok sen fick jag en kofta och ett linne av pappsen på Hollister . Riktigt cool butik som har kommit till sverige. Sen åkte vi till Åkerberga Centrum och där handlade jag massa smycken. Och spelet helt hysterisk !
På kvällen blev det vin , mat och spelade det nya spelet ! Riktigt trevligt :) Erica och jag hade riktigt roligt åt Talking funny mirror ! Hahahaha vilka sjuka videos vi gjorde .