älskar programet Karetefylla

  2012-01-31 / 16:01:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Här  får ni några klipp :)



Älskar dig

  2012-01-31 / 15:42:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

usch och bläää

  2012-01-31 / 14:59:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag är jag ledig och har haft sån huvudvärk på förmiddag, Skulle ha färgat håret idag är det tänkt men jag få göra det ikväll . Hade tänkt att jag skulle färga håret dagen innan thailand men mitt hår växer som ogräss och jag ser ut som jag är tunn hårig med min ljusa utväxt .
Idag är det sån där tråkig dag , ska bara städa här hemma och så ska jag och min Pontus ta den 3.e twinrix sprutan så är vi vaccinerade och klara för Thailand . Hatar att ta sprutor!!!





Sjukt nöjd

  2012-01-30 / 18:29:05 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Idag har jag shoppat lite gran eller ganska mycket mer än jag behövde . Sjukt snygga grejer . Ska lägga upp lite bilder . Haft super rolig/mysig dag med bästa Alexandra . Shopping, tjejsnack , lunch och fika stund . Precis vad en lyckad tjejdag är . :) Nu har jag satt på mig myskläderna och ska lägga mig i soffan och mysa ner mig lite .
Alexandra på Waynes coffea , lite fika pause
Lite av shoppingen
Lite mer av shoppingen
Jag är sjukt nöjd med min hatt :)
PUSS!!!

Shopping tur

  2012-01-30 / 10:29:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu drar jag och shoppar lite med Alexandra i borlänge :)
Föresten härom dagen så hade inte jag någonting att göra så jag plockade fram ett par gamla jeans , saxen , klorin och stålullen . Och restultat var jag skit nöjd med :)

Vad tycks? :) Puss!

länkar från nyhetmorgon (Boris & The Jeltsins)

  2012-01-30 / 09:10:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



Boris & The Jeltsins

  2012-01-30 / 08:34:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ledig dag och tur var väl det , För Boris & the jeltsins ska spela på tv4 nyhetsmorgon ! Ställde klockan på 7.00 , och vaknade med ett leende på läpparna eftersom jag visste dom skulle vara på tv idag . Sitter med kaffe koppen i handen och höjer volymen på tv och dom hade ett grymt bra framträdande . Låten Missilen spelande dom . Nu längtar jag sjukt mycket till 9.52 för då ska dom spela låten Slå mig raring en gång till . Lägger upp ett youtubeklipp på den låten . Ni kanske undrar varför jag är så mycket för dom , för det är ju inte min musikstill. Men det är så att min sambos kusin Johan är med i detta band , och han brinner för musiken ! Han är GRYM kille. Och jag tycker dom är störtsköna killar. Har sett ett liveframträdande och det sånt jävla drag. Och så lyssnar jag jätte mycket på dom här hemma :) Och jag tycker dom är skitbra.  Hoppas många upptäcker dom idag på tv4 idag , och börjar lyssna på dom! Heja heja Boris & the Jeltsins.
PUSS!



Johan

 

Boris & The Jelstins

 

Boris & The jeltsins - Slå mig raring en gång till

 

 


Dags för shopping

  2012-01-29 / 19:23:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Imorgon ska jag ut och shoppa med bästa Alexandra ! Shoppa massa saker till Thailand i kupolen. Och sen blir det bara kul att umgås med bruttan lite .

Shopping i kupolen !!!


Min shopping kompis Alexandra , imorgon :)

Puss!



Tröööööööööööööttttttttt

  2012-01-29 / 09:58:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu har man jobbat klart för helgen , och endå sitter jag kvar på jobbet för jag har inget körtkort så jag kan åka hem. Och har ingen skjuss hem :( . Men men jag måste skaffa körtkort känner jag. Trött på att vara på jobbet flera timmar efter jag har slutat jämt! Dagen börjar bra känner jag , eller inte!


härliga dag

  2012-01-25 / 16:47:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag så har jag bjudit Alexandra på lunch , som jag har gjort alldeles själv :) Orientalisk kyckling gryta :) Skit god var det :) Sen var vi på promenad , riktigt skönt ute . Och så provade jag ett par gamla jeans som inte jag har kunnat ha för dom är för små, och när jag såg dom tänkte jag va fan jag ska nog prova dom , Och jag fick på mig dom . Vilken glädje ! :D Skönt att det blir resultat av ens diet och mina promenader . Och så vart vi bjudna på mat hos Agneta och Peter . Pluset på det är att Cissi och Gustaf ska dit också . Alltid lika trevligt att träffa dom . Puss!

Grymt skön låt!

Trevligt

  2012-01-24 / 21:49:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Idag har jag haft en mysig dag , gofika utan kaffebröd bara rent kaffe med en skvätt mjölk hos Alexandra :) Sen gjorde jag (alltså jag lagar mat) en god orentalisk gryta , sjukt god . Och det var jätte mycket mat över så jag bjöd hem Alexandra på lunch imorgon , för jag är så stolt över mig själv att jag har gjort en gryta . Nu är det film mys med älskling ! Puss!!!


hur ska jag göra?

  2012-01-23 / 21:46:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nästa helg (3-5 feb) Ska vi åka ned till stockholm , så vi hinner ner innan vi ska åka till thailand . men men nu är frågan ? Jag vill träffa så många som möjligt. Och då hade jag tänkt att jag åker till far på fredag -lördag och umgås med dom fredag kväll och lördag dag . Och sen kanske åka till ett par vänner på lör kväll och sön dag . Då delar man upp det lite och så hinner man med så många som möjligt . Undrar hur vi gör?

Nytt hotell bokat

  2012-01-23 / 09:14:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Den andra hotellet vi skulle boka sket sig , fick aldrig något svar ifrån det . Men igår kom Christian och alexandra hem till oss och vi kollade på andra hotell och nu hittade vi ett mysigt litet hotell :P (Cozy place) . Vi bokade 2 första nätterna så får vi se där nere vad som finns . men det är skönt att ha hotell när man kommer ner första natten iaf. förresten så har jag gått ner 2, 5 kg och 5.5 cm runt midjan , 4 cm runt magen , 4 cm runt rumpan , 2 cm runt låren ! Skönt att man ser resultat på 2 veckor :) Nu ska jag iväg och jobba dygn ! Förresten idag fyller världens finaste Sara år idag, GRATTIS gumman !!!! Puss!
Finaste Sara fyller år idag :)
Finaste Sara fyller år :)                                                    Cozy place ao nang

Lycklig tjej

  2012-01-20 / 22:34:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Idag har jag mätt mig och jag har gått ner 4 cm runt magen och rumpan . Låren 2 cm ! Så skönt att se resultat ! Man blir peppad att fortsätta! Hej då kolhydrater , godis och alkohol i 14 dagar till!


Fredag

  2012-01-20 / 15:29:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag kommer Jonna och Daniel hit och hälsar på :) Det ska bli så roligt . Jag har saknat dom där två !
Hämtade ut min svarta munktröja som jag ska till Thailand idag :) Super skön ! Och så har jag ett till paket att hämta idag :) Sen är det slut på nätshopping och ut och handla i butikerna istället.  Ha en trevlig helg allihopa .
Puss!

Grattis syster Erica

  2012-01-20 / 14:17:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag fyller min fina syster Erica år ! Grattis Grattis !!! Önskar att jag var hos dig i Stockholm och  kunde uppvakta dig hela dagen . Men jag kommer ner i Februari nån helg , och då får du paket av storesyster :) Hoppas du får en toppen dag . LAVE YA!

Vänner , Familj

  2012-01-20 / 14:07:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag är jag på bra humör och lycklig :) Vet inte varför men jag bara är det :)
Vill bara säga att jag är lycklig att jag har helt underbara vänner och familj , Ni är bäst!
Många vänner har flyttat från lilla Hedemora , och det förstår jag . Men jag önskar att jag kunde träffa dom oftare , Jag är väldigt dålig på att åka och hälsa på dom , och måste bli bättre på det . Det blir mitt försenade nyårslöfte :) Och så har jag underbara vänner här hemma också . Mina vänner betyder mycket för mig och dom är saknade när jag inte har träffat dom på länge.
Och så har jag den bästa familjen man kan ha . Mamma, Micke , Tim och Felizia bor här i Hedemora och dom bor så nära men jag träffar dom inte så ofta som jag vill. Pappa, Cina , Erica och Elin bor i Åkersberga och dom bor allt för långt bort ifrån mig , vill träffa er jämt ju. Och Johan och Linus bor i Märsta och nyss fått tag i en 3.a att bo i och dom ska jag hälsa på när jag kommer hem ifrån Thailand ! Tycker det är tråkigt att alla bor så ut spritt. Men det positiva i det är väl att man kommer hemifrån när man ska hälsa på alla. Älskar att ha en stor familj . Har ju min extra familj här i Långshyttan Peter och Agneta (Svärföräldrarna) dom är helt underbara , och Cissi och Gustaf som bor i Gävle ni är underbara ni med :) Sen har jag min lilla mini familj Pontus och mina två katter .
Ni betyder mycket för mig , Love you all! Puss

hmmm...

  2012-01-19 / 14:24:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Igår som sagt var jag så glad när jag vaknade , men under dagen så gick det upp och ner i humöret av olika andledningar. Jag fick några grejer på posten igår som jag hade beställt . Och båda linnena passde perfekt :)

Idag så började jag mitt dygnskift , så det kommer väl inte hända så mycket idag för mig . Puss

Strålande humör

  2012-01-18 / 07:11:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag vaknade jag med ett leende på läpparna och strålande humör . Hoppas det håller i sig hela dagen . Ska till jobbet nu och jobba 8-15.15 . Och fick bekräftat från hotellet idag . Nu har vi dom 2 nätterna bokade på K.L house ao nang . Härligt
PUSS!!!

skön dag

  2012-01-17 / 20:21:46 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Idag har jag bara tagit det lugnt hemma och sen gick jag och Alexandra på promenad och vi pratade så man vart muntorr . Jag tror vi har lite resfeber för thailand ! Och så läste jag min kompis Lollos blogg och hon har åkt till Thailand och då blev man ju ännu mer sugen . Hon hade åkt med Qatar och hon var otroligt nöjd!!! Härligt säger jag för vi ska ju åka med det . Tydlig riktigt god mat och egen skärm och massa nya filmer och tvspel . Och så har vi idag skickat om förfrågan på ett hotell i Ao nang som vi ska bo i dom 2 första nätterna . K.L house ao nang heter det ! Hoppas det finns rum och det kostade bara 1100 bath/ natt (alltså 230 kr) . Låg 10 minuters gång avstånd till stranden och det ligger resturanger och butiker längs vägen . Nu lär man börja tänka på vad man ska handla för solfaktor och så. Förra året så köpte jag på apoteket och den var sjukt klibbig och det vara bara obehagligt . Har ni några tips på solfaktor :) Och så har vi glömt att boka spruta , kanske borde göra det imorgon . Nu ska jag och Pontus kolls på The O.C och dricka kaffe :) PUSS!
Photos of K.L. House AoNang, Ao Nang
This photo of K.L. House AoNang is courtesy of TripAdvisor

Lööve music

  2012-01-17 / 12:12:27 / Musik / 0 KOMMENTARER
Två nya favorit låtar :


Havana brown feat Pitbull -We run the night



Lloyd feat Andre 3000 , Lil Wayne - Dedication to my ex

börjar bra

  2012-01-17 / 10:20:46 / Musik / 0 KOMMENTARER
Idag börjar dagen bra . För jag har vägt mig nu och jag har gått ner 1.9 kg på en vecka . Och jag blir så glad :)




Mysdag

  2012-01-16 / 22:26:40 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Idag så har jag haft en mysig dag hos Alexandra , bara pratat och kollat i gamla skolkataloger och kollat hur söta våra pojkvänner var eller dom är :) Vart bjuden på lunch mums mums . Tack så mycket för denna trevliga dag!
Nu sitter jag i soffan med min under bara pojkvän och myser . PUSS!

sängdags

  2012-01-15 / 23:15:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Sitter på jobbet och ska nu lägga mig för nu har jag sov jour till 6.00 . Det här med 30 dagarsprogrammet jag håller på med har det gått 7 dagar av .  Och jag är så grymt sötsugen just nu :( . Men det borde väl gå över snart , hoppas jag :)

Jag tänker på alla som blir varslade  på verket och det känns hemskt tråkigt tycker jag , så många arbetslösa :( .
Men hoppas alla hittar ett nytt jobb .

Imorgon så ska jag till Alexandra och dricka lite förmiddagskaffe . Det ska bli trevligt :)
Och sen på eftermiddag får jag träffa mitt hjärta Pontus :)

Nej nu ska jag gå och lägga mig så det får bli MÅNDAG!

PUSS!


Jobbarhelg

  2012-01-15 / 14:12:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

I helgen har jag bara jobbat , men det går det också :) Idag jobbar jag med underbara bettan . Jätte trevligt . Nu sitter jag på rasten och lyssnar på nrj och handlar lite grejer igen till thailand :) .
Har sån resfeber redan . Men 6 veckor och 5 dagar går väl fort ;)
 
Detta har jag handlat från bubbleroom.com
 

            

 längtar sååååååååå mycket nu till Thailand :) PUSS!


Shopping feber

  2012-01-11 / 17:18:55 / Shopping / 0 KOMMENTARER
Nu har jag handlat lite till Thailand . Åh vad jag längar dit nu :)


Shortsen hon har på sig                                                                       




Idag så hade vi Apt träff sen när jag skulle åka hem missade jag första bussen så jag gick till jobbet och lunch ihop med dom . Sen tog jag nästa buss och hamnade bakom en man som hade dränkt sig i gubb rakvatten . Fy fan vad det luktade illa . Sen blundade jag till och vaknade bortom hynsta . Då har jag åkt förbi min hållplats . Men det var bara att plinga och börja promenera . Men då fick jag min promenad för dagen . Puss

30 dagars programet

  2012-01-10 / 11:14:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Igår måndag börjar mitt hårda 30 dagars program( GI ) .
Inge alkohol  , Inge Kolhydrater och inge socker bara massa nyttig mat i 30 dagar och motion, så sska det väl bli restultat :)
Igår så var jag hungrig hela dagen fast jag åt var tredje timme . Men kroppen skriker efter kolhydraterna!
Det här kommer gå bra ! Puss

trettondagshelgen

  2012-01-10 / 11:07:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
På Torsdag kväll så bjöd vi hitt Christian och Alexandra för pizza och filmkväll !
Kollade på Transformers 3, Riktigt bra film , men det slår inte första filmen iaf.
På fredag så var vi fyra på sjön Lången och grabbarna åkte skridskor och
jag och Alexandra tog en promenad . Vi tog oss till svärföräldrarna och där vart vi
bjudna på irish coffe och jag gjorde en vurpa så klart där också . Så jag är alldeles
blå på knäna. Sen på kvällen så hade vi middagsbjudning . Jag och Pontus får besök av
Christian , Alexandra , Jocke och Janina.
En riktigt trevlig och rolig kväll/natt :). På eftermiddag så träffas vi alla på isen.
Och vart bjudna på korv med bröd . Hade en trevlig dag på isen . På lördag kväll vart vi bjudna på
middag hos Peters föräldrar baconlåda mums mums :)
Söndag vart det söndagsmiddag med stek . Som sagt en riktigt rolig/mysig helg .

Det vackra paret






















Helmysig dag

  2012-01-08 / 01:13:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Idag har jag haft en jätte mysig lördag , först så bjöd jag min fina älskling på frukost på sängen , sen satt jag på mig understället och åkte till Lången och träffade mina vänner på isen och vi grillade korv och tog en promenad och hade allmänt trevligt. Sen åkte vi hem till mina svärföräldrar och drack kaffe och då träffade vi Pontus syster Cissi och hennes kille Gustaf och deras söta hund Fenix en kort stund . Och så vart vi bjudna på middag och kollade på this is it! Sen åkte vi hem och kollade på några The O.C avsnitt ! Hel mysig dag :) här kommer ett kort på Alexandra från våran ute dag . Puss!


heldag ute på isen

  2012-01-06 / 15:57:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag var vi på sjön lången och Pontus och Christian åkte skridskor . Och jag och Alexandra tog en promenad . och det var snorhalt . Vi gick till Peter och Agneta och vart bjudna på irish coffee ! Och jag gjorde en vurpa och fick irish coffe över mig :/ Men men jag är ju klumpig som vanligt . Dom andra fick ett gott skratt iaf :) Det var riktigt skönt att vara ute . Tror vi ska vara ute imorgon också :) Nu ska vi städa lite här hemma och laga mat och göra oss iordning för ikväll blir middag för 6 personer här hemma det ska bli riktigt trevlig . Ni är så välkomna Alexandra , Christian , Jocke och Janina ! Snart kommer ni wiiihooo . Puss!

Glömt att blogga om min nyårsafton

  2012-01-05 / 17:23:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
På nyår hade jag det super trevligt hos Alexandra och Christian . Gick dit vid 21.30 tiden och vart bjudna på ost och kex . Vi kom igång men fick avsluta kvällen på grund av att jag skulle upp och jobba :( Det roligaste på kvällen är att Svenne sitter och njuter av sitt vin och visar sig vara kall glögg ! Svenne du kan du :)














Pizza & filmkväll :)

  2012-01-05 / 17:12:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Dagen började med att jag gick av mitt dygnspass 2,5 senare en jag skulle ha slutat . men komptimmar är alltid bra det :) Sen tog jag mig ner till Norden (min gamla arbetsplats) och hälsa på min gamla arbetskamrater , Saknar det mycket. Sen så åkte vi och handlade till våran lilla fest imorgon :) Eftersonm jag inte fick fira nyår förra helgen så blir det fest imorgon :) Middag med goda vänner ! Sen vart vi bjudna på kaffe hos Jocke . trevligt trevligt. Snart ska vi ha soffhäng hos Alexandra & Christian och kolla på film och äta Pizza . Fy fan vad gött! Ha en trevlig trettondagsafton allihopa. PUSS!